Sensoring

Sensoren
ThingsConnect biedt een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige sensoren aan voor allerlei verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan sensoren voor: luchtkwaliteit, binnenklimaat, aanwezigheid en koeling. Daarnaast kunnen wij ook een koppeling maken met uw slimme elektra- en gasmeter om inzicht te krijgen in energie- en sluimerverbruik. Hiermee kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd.

Afhankelijk van het type sensor wordt de data iedere 5 tot 20 minuten naar onze servers gestuurd. Zo zorgen wij voor een optimaal energieverbruik van de batterijen. Het versturen gaat overigens geheel buiten uw eigen IT-infrastructuur om. U hoeft dus niemand toegang te geven tot uw (WiFi) netwerk en loopt hiermee dus geen enkel risico. Wel zo veilig en betrouwbaar!

ThingsConnect maakt gebruik van sensoren op basis van LoRa. Dit netwerk is uitermate geschikt voor lange afstandscommunicatie en verbruikt weinig stroom. De meeste sensoren werken op batterijen met een lange levensduur. Er hoeft dus geen stopcontact in de buurt te zijn. Dit zorgt ervoor dat de sensoren altijd gemakkelijk en op de juiste plek kunnen worden geïnstalleerd.

Lees meer over monitoring

Sensor as a service
Met de oplossing ‘Sensor as a Service’ wordt uw bedrijf of instelling  volledig ontzorgt. Deze oplossing bestaat uit een basispakket aan sensoren voor uw branche en kan altijd worden uitgebreid. Gezamenlijk bepalen we hoeveel sensoren u nodig heeft voor uw locatie en installeren deze. Ook stellen wij de grenswaarden in en voeren we de contactpersoon op in ons dashboard. Middels het online dashboard heeft u altijd inzicht in het binnenklimaat.

NL/EN