Monitoring

Dashboard
ThingsConnect heeft een eigen online dashboard ontwikkeld waarmee u 24/7 inzicht heeft in uw data. Het dashboard geeft de verkregen data overzichtelijk en in één oogopslag weer. Deze data wordt veilig opgeslagen en bewaard voor minimaal 12 maanden. Hierdoor beschikt u altijd over voldoende historie en vergelijkingscijfers. Trends zijn gemakkelijk per dag, week of maand in te zien. Ook kunt u gebouwen en/of locaties met elkaar vergelijken. U ontvangt wekelijks een rapportage en in het geval een grenswaarde wordt onder- of overschreden wordt de aangewezen contactpersoon direct geïnformeerd per e-mail of sms.

Om ervoor te zorgen dat u altijd inzicht heeft in de data zijn al onze sensoren, voor zover relevant, uitgerust met een QR-code. Met een smartphone of tablet is deze code makkelijk uit te lezen. Ook beschikken sommige sensoren over een scherm of zijn uitgerust met een ‘stoplicht’ functie.

Lees meer over sensoring

ThingsConnect maakt het ook mogelijk om uw slimme gas en/of elektra meter uit te lezen. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw verbruik en is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bij afwezigheid het (sluimer)verbruik eenvoudig in kaart te brengen en daarmee besparing te realiseren.

NL/EN