Horeca

Koelsensoren, CO2 meters en meer
Wij hebben complete IoT-oplossingen met verschillende sensoren voor de horeca. Deze sensoren zorgen er onder meer voor dat uw gasten en medewerkers in een veilige omgeving kunnen genieten en werken. Zo geeft de CO2 meter direct inzicht of het binnenklimaat veilig is en geven de koelsensoren inzicht of het voedsel op de juiste temperatuur bewaard wordt. De koelsensoren (voldoen aan de HACCP eisen) hebben als bijkomend voordeel dat u altijd kunt aantonen dat u uw voedsel op de juiste temperatuur bewaard heeft. Dit voorkomt ook onnodige handmatige metingen. Ook hebben wij sensoren die meteen signaleren of er sprake is van stroomuitval buiten de openingstijden.

Met ons kwaliteitsvignet voor de Horeca weten uw gasten dat uw zaak een veilig binnenklimaat heeft. Ons online dashboard geeft u altijd en overal een actueel (en historisch) inzicht in de meest belangrijke parameters van uw zaak. Ook uitermate geschikt voor franchiseorganisaties om te monitoren hoe filialen zich tot elkaar verhouden.

ThingsConnect biedt de volgende oplossingen:

Sensor as a service 
Met de unieke oplossing ‘Sensor as a Service’ wordt uw horecaonderneming volledig ontzorgt. De oplossing bestaat uit een basispakket aan sensoren en kan altijd worden uitgebreid. Gezamenlijk bepalen we hoeveel sensoren u nodig heeft voor uw locatie en installeren deze. Ook stellen wij de grenswaarden in en voeren we de contactpersoon op in ons dashboard. Middels het online dashboard heeft u altijd inzicht in de relevante gegevens.

U kunt het basispakket altijd aanvullen met extra sensoren. Zo is er een sensor die een gaslek, danwel een niet goed dichtgedraaide gaspit eenvoudig kan detecteren of bijv. een sensor die de koeling van het bier meet. In het najaar krijgen wij de beschikking over een toiletsensor die de hoeveelheid nare luchtjes meet. Laatste is een goede indicatie dat het toilet schoongemaakt moet worden.

Dit alles voor een vast bedrag per maand en naar wens altijd uit te breiden.

Zelf sensoren kopen 
Het is ook mogelijk de sensoren zelf aan te schaffen. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen en maken wij een voorstel op maat voor u. Zo waarborgen wij dat u de best mogelijke oplossing en ondersteuning krijgt.

De sensoren worden door ons volledig geconfigureerd opgestuurd. Met behulp van onze instructiekaart zijn deze eenvoudig door uzelf te installeren. U krijgt ook toegang tot ons online dashboard zodat u altijd inzicht heeft in de relevante gegevens.

Desgewenst kan ThingsConnect ook de installatie voor u verzorgen.

NL/EN