Kennis & Advies

Kennispartner
ThingsConnect is niet alleen aanbieder van IoT-oplossingen, maar wij kunnen u ook van dienst zijn als kennispartner voor verschillende sectoren. Dit laatste doen we onder meer bij het inzichtelijk maken van het binnenklimaat voor onderwijsinstellingen. Daarbij werken wij samen met partners welke door de overheid zijn aangesteld. Zo is Ruimte OK een kennispartner van ThingsConnect. De aanbevelingen welke door Ruimte OK zijn beschreven in het rapport ‘Optimaal Ventileren op Scholen’, zijn het uitgangspunt van onze dienstverlening aan scholen in zowel het PO als VO.

Een ‘on-site survey’ maakt altijd deel uit van ons advies.

Wanneer u kiest voor het zelf installeren van de sensoren kunnen wij u, met behulp van de plattegrond (indien aanwezig), adviseren over de aantallen en de beste plek voor de sensoren. De meest optimale plek is van belang voor de nauwkeurigheid van de data.

Wij werken daarom ook het liefst met sensoren op batterijen. Een groot voordeel van deze sensoren is dat deze altijd op de juiste plek kunnen worden gemonteerd. Sensoren die op netspanning werken worden vaak op een verkeerde plek gemonteerd, of zorgen voor een hoop extra installatie werk, zoals het aanleggen of verplaatsen van stopcontacten.

NL/EN