Levering & Installatie

Sensoren
Op onze site vindt u een volledig overzicht van al onze sensoren en de specificaties. Wij bieden, naast sensoren om het binnenklimaat te monitoren, ook diverse andere sensoren. Denk hierbij aan bewegings-, aanwezigheids-, fijnstof- en koelkastsensoren. Al onze sensoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle daarvoor geldende eisen.

De sensoren die wij gebruiken maken gebruik van het LoRa netwerk

Met LoRa kunnen allerlei dingen met het internet praten zonder gebruik te hoeven maken van 4G of Wi-Fi. Het batterijverbruik is laag, het bereik is groot en de bandbreedte is beperkt. Oftewel: perfect voor het internet der dingen.

Het is van groot belang dat de sensoren op de juiste plek komen te hangen. Indien dit niet het geval is kan het een juiste meting belemmeren en een onjuist beeld geven van het binnenklimaat. Wij zien dat bij sensoren die een stopcontact nodig hebben dit nogal eens te wensen over laat. Ook wordt de stekker soms per ongeluk of vanuit onwetendheid uit het stopcontact gehaald. Hierdoor ontstaat een foutmelding en dient iemand de sensor weer te activeren.

LoRa en Gateway
ThingsConnect maakt gebruik van sensoren op basis van LoRa. Dit netwerk is uitermate geschikt voor lange afstandscommunicatie en verbruikt weinig stroom. De meeste sensoren werken op batterijen met een lange levensduur. Er hoeft dus geen stopcontact in de buurt te zijn. Dit zorgt ervoor dat de sensoren altijd gemakkelijk en op de juiste plek kunnen worden geïnstalleerd. Lees meer LoRa.

Sensor as a Service
ThingsConnect heeft een unieke propositie in de markt genaamd ‘Sensor as a Service’. Deze pakketten zijn specifiek voor een branche samengesteld, maar kunnen indien nodig altijd nog worden uitgebreid. U bestelt een pakket met sensoren en krijgt toegang tot ons dashboard.

Lees meer over 'Sensor as a Service'
NL/EN