Sensor as a Service

Sensor as a Service
ThingsConnect heeft een unieke propositie in de markt genaamd ‘Sensor as a Service’. Deze pakketten zijn specifiek voor een branche samengesteld, maar kunnen indien nodig altijd nog worden uitgebreid. U bestelt een pakket met sensoren, krijgt toegang tot ons dashboard en betaalt maandelijks een vast bedrag gedurende de looptijd.

‘Sensor as a Service’ houdt in: installatie, implementatie, (verlengde) garantie, indien nodig vervangende batterijen en toegang tot het online dashboard. Met deze unieke propositie wordt u dus volledig ontzorgd en kunt u zich focussen op uw eigen dienstverlening. Kijk voor de specifieke samenstelling van deze pakketten voor uw branche op onze website.

Aanschaf van de sensoren
Het is ook mogelijk de apparatuur zelf aan te schaffen. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen en maken wij een voorstel op maat. Wij sturen vervolgens de bestelde producten volledig geconfigureerd op. Het enige wat dan nog moet gebeuren, is de sensoren op de juiste plek hangen. Hiervoor sturen wij een instructiekaart mee waaruit blijkt welke plek de beste is.

De sensoren verbinden zich vervolgens automatisch met onze servers waarna u meteen gebruik kunt maken van de dienst.

Wilt u dat wij de installatie voor u verzorgen? Dan komen wij bij u langs, monteren de sensoren en maken u wegwijs in het online dashboard. Gezamenlijk stellen wij de grenswaarden in en voeren we de contactpersoon op. De kosten van de installatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid sensoren en het aantal locaties. Installatie voor een standaardpakket sensoren op één locatie bedraagt € 275.

Binnen onze dienst ‘Sensor as a Service’ zijn de installatiekosten altijd inbegrepen.

NL/EN